Kansalaisopisto Sivistyspalvelut

Vielä ehtii mukaan  Lopen opiston opintoryhmiin

Lopen opiston kursseille ilmoittautuminen on lähtenyt helteisen kesän jälkeen hyvään vauhtiin. Heti lukuvuoden alettua syyskuussa on tarjolla mielenkiintoisia lyhytkursseja mm. vauvaperheille. 1.9. ja 8.9. pidetään vauvojen värikylpyjä, joissa yhdessä vauvan kanssa tutustutaan eri väreihin ja muotoihin tunnustellen, haistellen ja maistellen. Vauvaperheille on myös vauvahieronnan opetusta 22.9. ja 29.9.

Suosittuja Katrin käsityökursseja on luvassa syyskuun aikana. 7.-9.9. kokeillaan kankaanpainantaa ja aurinkovärjäystä, johon ehtii vielä muutama nopea ilmoittautuja.  Virpi Rantalan ohjaama lastenvaatteiden ompelukurssi tuli keväällä täyteen, joten nyt se uusitaan koko syyskauden kestävänä kurssina.

Kielten opetuksessa jatkavat englannin, espanjan ja venäjän ryhmät. Kaikkiin kieliryhmiin mahtuu vielä mukavasti opiskelijoita. Liikuntaryhmistä tilaa löytyy Läyliäisten joogasta ja kuntojumpasta, sekä Launosissa järjestettävästä ukkojumpparyhmästä.

Opistolla on runsaasti harrastusmahdollisuuksia myös lapsille. On kuoroja ja soitinryhmiä, sekä käsityö- ja kuvataidekursseja.

Ilmoittaudu verkossa osoitteessa  https://www.opistopalvelut.fi/loppi/ tai puhelimitse p. 019 758 6032.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.