Yleinen

Tiedote kuljetuspalveluasiakkaille

Hyvä kuljetuspalveluasiakas!

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalveluiden järjestäminen muuttuu 1.7.2018 alkaen. Heinäkuun alusta lähtien kuljetuspalvelujen tuottamisesta vastaa maakunnallinen kuljetuspalvelukeskus ylläpitäjänään Tampereen Aluetaksi.

Sinun tulee huomioida, että

  • Kuljetuspalvelun taksi tilataan 1.7.2018 alkaen numerosta 0100 4135. Aistivammaisille tulee käyttöön tekstiviestisovellus.
  • Nykyinen taksikortti poistuu käytöstä 1.7.2018 lukien, eikä se kelpaa enää maksuvälineenä. Hävitä taksikortti leikkaamalla se kahtia.
  • Heinäkuun alusta lukien kuljetuspalvelun käyttöön tarvitaan ainoastaan kuvallinen henkilöllisyystodistus (= kuvallinen henkilökortti, passi, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti). Mikäli Sinulla ei tällä hetkellä ole kuvallista henkilöllisyystodistusta, tulee Sinun hankkia se viipymättä. Kuljetuspalvelun käyttäminen ei ole mahdollista ilman henkilöllisyyden varmentamista. Kuvallinen henkilökortti haetaan poliisilaitokselta.

Kuljetuspalvelukeskus yhdistelee asiakkaiden matkoja mahdollisuuksien mukaan. Samalla kyydillä voi näin ollen matkustaa useampia matkustajia.

  • Mikäli sinulle on aiemmin myönnetty vakiotaksioikeus, tämä oikeus on edelleen voimassa.

Kuljetuspalvelujen tilaamisesta ja tilauksiin liittyvistä yksityiskohdista lähetetään erillinen ohje kesäkuun aikana.

Lisätietoja:

sosiaaliohjaaja Johanna Kouri p. 019 758 6168 ja

palvelusihteeri Sirpa Roivas p. 019 758 6056


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.