Asuminen ja rakentaminen Elinkeinopalvelut Konserni- ja hallintopalvelut Yleinen

Suomen hauskin seutu

Suomen hauskin seutu

Hausjärven, Lopen ja Riihimäen asumisen markkinointi on Suomen hauskinta. Riihimäen seudun asumista markkinoidaan yhteisellä Suomen hauskin -kampanjasivulla.

suomenhauskin_banneri

Riihimäen seutu on Suomen hauskin. Hausjärveläiset, loppilaiset ja riihimäkeläiset ovat mutkatonta porukkaa. Riihimäkeläinen koomikkonakin tunnettu Janne Kataja kertoo, että avoimuus näkyy Riihimäellä päivittäisissä askareissa. ”Jopa lähi-K-kauppani jokaisella myyjällä on humoristinen ote elämään”. Mukavien ihmisten lisäksi seudulla on hauska asua ja harrastaa.

Millaista seudulla on asua?
Suomen hauskin -sivustolta näkee helposti Hausjärven, Lopen ja Riihimäen tonttitarjonnan. Lisäksi siellä tutut ja vielä tuntemattomat seudulla asuvat kertovat jutuissa ja videoilla, millaista Riihimäen seudulla on asua.

Ensimmäisessä videossa seutulaiset kertovat, että parasta Riihimäen seudulla on luonto, raiteet, Niina Lahtinen ja Hyvinkää. Kansanedustaja Timo Heinonen kiteyttää, että ”Riihimäen seudulla on älyttömän hyvä kulttuuritarjonta. Sitä ei tehdä rahalla, vaan rakkaudella”.

Suomen hauskinta seutua markkinoidaan seudullisesti ja valtakunnallisesta pääosin sähköisesti niin toimituksellisissa kuin sosiaalisissa medioissa.

Facebookista ajankohtaisimmat asiat
Riihimäen seudun ajankohtaisimmat asiat löytää seuraamalla Hauskin seutu -Facebook-sivua (https://www.facebook.com/hauskinseutu/), jonka virtaan nostetaan seudun tapahtumia ja asumiseen liittyviä asioita. Sivulla on myös monia kilpailuja ja arvontoja.

Riihimäen seudun kunnat ovat tehneet markkinointiyhteistyötä vuodesta 2000 Häme-brändin alla. Yhteisen Riihimäen seutu brändin rakentaminen alkoi alkuvuodesta 2013. Kunnat ovat tuottaneet yhteistä asumisen ja matkailun markkinointimateriaalia ja osallistuneet yhdessä messuille. Lokakuussa kunnat esittelevät asumistaan Omakoti-messuilla Myyrmäessä.

Lisätietoja
Riihimäen kaupungin elinkeinojohtaja Mika Herpiö, p. 040 500 3345, sposti mika.herpio@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.