Yleinen

Silmänkannon Yritysalueen ensimmäinen tonttikauppa allekirjoitettu

Lopen ja Riihimäen rajalla sijaitsevan, vuoden 2016 loppupuolella valmistuneen Silmänkannon Yritysalueen ensimmäinen yritystontti on myyty Järki-Saneeraus Group Oy:lle. Myydyn tontin pinta-ala on n. 2,21 ha ja se sijaitsee alueen kaakkoiskulmassa. Kauppakirja allekirjoitettiin keskiviikkona 21.3.

Järki-Saneeraus Oy on nopeasti ja voimakkaasti kasvava rakennusalan yritys, joka toimii tällä hetkellä Nurmijärven Ilvesvuoressa vuokratiloissa. Liikevaihtoa yrityksellä oli viime tilikaudella runsaat 6 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa työskentelee reilut 30 saneerausalan ammattilaista.  Toimialue on Etelä-Suomi, mutta lähitulevaisuuden suunnitelmissa on laajentuminen muuallekin Suomeen. Tulevaisuudessa yrityksen kotipaikaksi muuttuu Loppi. Rakentaminen alkaa tulevana kesänä ja noin vuoden kuluttua toiminta käynnistyy uusissa tiloissa Silmänkannossa.

Lisätietoja antaa

elinvoimajohtaja Jyrki Käki, p. 040 330 6014, Lopen kunta
toimitusjohtaja Eerik Säkkinen, p. 044 333 3366, Järki-Saneeraus Oy

Silmänkannon Yritysalue sijaitsee Lopen kunnan itärajalla Kantatie 54 varressa lähellä moottoritien liittymää, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:sta.  Alueen kokonaispinta-ala on 40 ha ja siellä on 10 tonttia joiden koot vaihtelevat hehtaarista viiteen hehtaariin. Alue on rakentamisvalmis, tontin neliöhinta on 9,5 €.

Lue lisää Silmänkannon Yritysalueesta


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.