Lopen kunta – yrittäjän yhteistyökumppani

Yritystoiminta sijoittuu sinne, missä sillä on parhaimmat edellytykset menestyä. Lopen kunta keskellä kasvu-Suomea, valtakunnan päämarkkina-alueiden sydämessä voi parhaimmillaan luoda yrityksille toimintaympäristön, jossa on todelliset edellytykset kilpailukykyiseen toimintaan. Pääkaupunkiseutu on vajaan tunnin matkan päässä, Tampereelle ja Turkuun ehtii puolessatoista tunnissa. Omalla talousalueellakin asuu vajaat 100.000 potentiaalista asiakasta ja yhteistyökumppania!

Lopella on yritystontteja kaikissa kolmessa taajamassa: kilpailukykyinen hintataso, työvoiman saatavuus, kunnan ja yritysalueiden sijainti ja luonnonläheinen yritysympäristö yhdistettynä hyvään asumiseen on yritykselle ja yrittäjälle houkutteleva kokonaispaketti, johon kannattaa tarttua!

Alueellinen yhteistyö ja verkostoituminen on voimavara. Lopen kunta on mukana talousalueen yrityspalveluyhtiössä ja eri toimijoiden kanssa tehdään jatkuvaa ja hedelmällistä yhteistyötä.

Silmänkannon yritysalue on rakentamisvalmis ja tontit ovat esirakennettuja. Alueen erinomainen logistinen sijainti vain parin minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Tampere moottoritieltä, suuret tontit ja seudun monipuolinen yritystoimintaa tukeva palvelutarjonta tekee sijoittumisen Silmänkantoon yritykselle houkuttelevaksi. Tutustu tarkemmin osoitteessa www.silmankanto.fi.

Harkitsetko yrittäjäksi ryhtymistä, onko Sinulla liikeidea, tarvitsetko toimitiloja tai tonttia, johon yrityksesi sijoittuu tai onko Sinulla jotain muuta yrittämiseen liittyvää kysyttävää? Jos vastaus mihin tahansa edellisistä kysymyksistä on kyllä, ensikontaktisi on Lopen kunta.

Ota yhteyttä – löydetään vastauksia!

Pekka Säteri
maankäyttöpäällikkö
019 758 6041
040 330 6041
pekka.sateri (at) loppi.fi