Luonnonrauhaa ja villejä aktiviteetteja Lopella

Luonnonläheinen Loppi tarjoaa matkailijalle laajoja erämaa-alueita, joissa saa kokea luonnon suuruuden ja hiljaisuuden. Lopen ulkoilureitit ovat omaa luokkansa, reiteillä voi patikoida, meloa ja pyöräillä, reittien lisäksi löytyy 300 järveä ja lampea joista monet ovat kirkasvetisinä suosittuja myös sukeltajien keskuudessa.  Kunnassa on vierailukohteita, joita ei muualta löydy, kuten Pohjois-Euroopan johtava Räyskälän harrasteilmailukeskus, historiallinen Marskin Maja sekä yksi Suomen pisimmistä enduroradoista.

Lisää tietoa lähiseutumme tarjonnasta löydät Visit Riihimäki -sivustolta.

Jos ihastuit Loppeen matkaillessasi meillä, miksi et muuttaisi tänne asumaan? Vuoden 2022 loppuun asti saat omakotitontin 1000 eurolla!

Tutustu tonttitarjontaan esitteestä >>

 

Vuoden 2022 Loppi tutuksi

Loppi tutuksi –julkaisu on tarjonnut jo yli 50 vuoden ajan loppilaisille, vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoille tuhdin paketin tietoa Lopen palveluista, tapahtumista ja kunnan ajankohtaisista asioista.

Julkaisun voi noutaa kunnankirjastosta ja useista loppilaisista yrityksistä ja muista jakelupisteistä eri kylissä.

Esitteen e-julkaisua voi selailla täältä >> 

Parhaat Palat matkailuopas

Jo perinteeksi muodostunut, vuotuinen matkailuopas Parhaat Palat on jälleen julkaistu. Esite tarjoilee visiitin väärtejä matkailukohteita Hausjärveltä, Hattulasta, Janakkalasta, Lopelta sekä Riihimäeltä.

Esitteen voi noutaa kunnankirjaston esitehyllystä. Sähköiseen versioon voi tutustua tästä >>