Asuminen ja rakentaminen Elinkeinopalvelut viestintä

Loppi yhdessä naapurikuntien kanssa Erämessuille

Riihimäen Kansanvälisten erämessujen isäntäkaupunki on mukana 7.-10.6. järjestävillä messuilla yhteisosastolla naapurikuntiensa Hausjärven, Janakkalan ja Lopen kanssa. Kunnat markkinoivat messuilla erilaisia asumisen mahdollisuuksia, tonttitarjontaansa sekä luonto- ja retkikohteitaan.

Häme tarjoaa viihtyisää asumista huippusijainnilla; kaupunkien syke ja lähin nuotiolaavupaikka ovat molemmat yhtä helposti saavutettavissa.

Kuntien lisäksi osastolla ovat mm. Hämeen virkistysalueyhdistys, Hausjärven Niklandia, uusia kerrostalokohteitaan markkinoiva Janakkalan OP sekä Kaisa Liski LKV. Hausjärvellä asuva ja Riihimäellä toimiva Kaisa Liski on myös suunnitellut trendikkään kodikkaaksi sisustetun osaston yhteistyökumppaneinaan ReineB, Kettu ja Raparperi sekä Mainosmestarit. Osastolla järjestettävään arvontaan on Melaja Oy lahjoittanut kolme designvalaisinta.

Hausjärvi, Janakkala, Loppi ja Riihimäki ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä sekä matkailu- että asumisen markkinoinnissa. Kunnat ovat vuosittain yhdessä myös Vantaan Omakoti-messuilla.

Kansainväliset Erämessut on Suomen suurin eräalan tapahtuma. Erämessuja on järjestetty Riihimäellä vuodesta 1972 lähtien.  Joka toinen vuosi järjestettävillä messuilla kokoontuvat metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn aktiiviset harrastajat kuulemaan eräalan viimeisimmät kuulumiset ja tapaamaan alan asiantuntijoita.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.