Yleinen

Leirikeskuksesta Räyskälän Suuri Huvila

Lopen kunta on myynyt Lopen Kaartjärven rannalla sijaitsevan entisen kansakoulun ja leirikeskuksen Evon Luonto Oy:lle, joka saneeraa kiinteistön laadukkaaseen matkailu- ja majoituskäyttöön talven 2017-2018 aikana. Räyskälän Suuri Huvila valmistuu uuteen elämäänsä viimeistään huhtikuussa 2018, mutta on osittaisessa käyttökunnossa ja varattavissa tälläkin hetkellä. Näin Lopelle syntyy kunnan ja matkailuyrittäjienkin pitkään haluama laadukas, iso majoituskohde jopa yli 50 henkilön ryhmille.

Räyskälän kiinteistö sijaitsee upealla paikalla Lopen Kaartjärven rannalla, josta avautuu hienot näkymät Kaartjärvelle, jonka virkistyskäyttö saa uutta eloa tämän kaupan myötä. Reilu vuosi sitten myimme Evon Luonto Oy:lle kunnan omistaman entisen suuren hirsikodan, jonka Evon Luonto Oy saneerasi uuteen uskoon Lopen Erähuvilaksi erittäin nopeasti. Lopen Erähuvilasta syntyi vetovoimainen majoituskohde tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Leirikeskus oli myytävien kiinteistöjen listalla pitkään ja kun Evon Luonto Oy:n aiemmista kohteista Lopella ja muuallakin on vain hyviä kokemuksia, luotamme vahvasti siihen, että myös Räyskälän entisen leirikeskuksen kiinteistö, sen arvokas miljöö ja erityisen omarauhainen sijainti saa hienon tulevaisuuden Räyskälän Suurena Huvilana. On ollut mukava huomata että yrittäjä ja kyläyhteisö ovat nopeasti löytämässä toisensa yhteistyön merkeissä,  toteaa Lopen kunnan elinvoimajohtaja Jyrki Käki.

Olen erittäin innoissani päästessäni kehittämään Räyskälän Suurta Huvilaa. Se tarjoaa yrityksellemme oivallisen mahdollisuuden lisäkasvuun ja sopii erinomaisesti muiden erähenkisten ja rauhaa sekä yksityisyyttä tarjoavien majoituskohteidemme joukkoon. Räyskälän Suuren Huvilan optimaalinen sijainti rauhallisessa maalaismaisemassa, järven rannalla, mutta silti alle 100 km päässä pääkaupunkiseudulta avaa meille entistäkin paremmat mahdollisuudet kasvuun sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden parissa, iloitsee Evon Luonto Oy:n yrittäjä Kaj Järvinen.

 

Lisätietoja:

https://riihimaenseutu.valudata.fi/loppi/matkailu/majoituspalvelut/
www.rayskalansuurihuvila.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.