Kuulutus

Kirjastonhoitaja

Haemme Lopen kunnankirjastoon lapsiin ja nuoriin erikoistunutta kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen.
Lasten ja nuorten kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluvat yleiset kirjastotyöt, kuten asiakaspalvelu, neuvonta, kokoelmatyö, hankinta ja luettelointi. Koska haemme lasten ja nuorten erityisosaajaa, niin odotamme kykyä vinkata erityisesti yläkoululle, satutuntien pitoa, tiedonhaun opetuksen järjestämistä, lasten ja nuorten tapahtumien ideoimista ja järjestämistä yhdessä kirjastotoimenjohtajan kanssa sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyön ylläpitoa ja tiivistämistä. Kirjastonhoitaja toimii myös kirjastoimenjohtajan sijaisena tarvittaessa. Lisäksi kunnan palvelupiste sijaitsee kirjastossa ja sen palvelut kuuluvat tarjontaamme.

Tehtävän hoitaminen edellyttää lasten ja nuorten kirjallisuuden tuntemusta, mukautumiskykyä sekä intoa kokeilla uutta. Sosiaalinen media kuuluu myös kiinteänä osana työnkuvaan samoin kuin tietotekniset valmiudet.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opinnot (60op / 35ov). Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Eduksi katsotaan oma auto, sillä osa kouluista sijaitsee etäällä eikä niihin pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Työ alkaa 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti 22.5.2017 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Siina Vieri p. 050 500 3421, siina.vieri (at)loppi.fi ja kasvatus- ja koulutusjohtaja Tero Kuusisto 5.5. – 14.5.2017 p. 040 330 6030, tero.kuusisto(at)loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.