Sivistyspalvelut Sosiaalipalvelut

Ilmianna aito kohtaaja!

Kanta – Hämeen LAPE -hankkeessa tehdään yhdessä lasten, nuorten ja perheiden parempaa arkea. Nyt etsimme aidon kohtaamisen ydintä. Kerro siis kuka lasten, nuorten tai perheiden kanssa toimiva on kohdannut sinut arjen kiireiden keskellä.

Kohtaaja voi olla henkilö, tiimi tai organisaatio. Olennaista on hyvä kokemus siitä , että olet tullut kohdatuksi. Palkitsemme kohtaajat kunniakirjoilla! Ehdotuksia kerätään vuoden loppuun asti. Kampanjan etenemistä voi seurata Facebookissa (Kanta -Hämeen LAPE -hanke) ja LAPE:n nettisivuilla www.omahame.fi/lape

Lähetä ehdotuksesi kohtaajista tästä linkistä

Oma Hämeen lapsi- ja perhepalvelujen (LAPE) kehittämishankkeen tavoitteena on rakentaa maakuntaan nykyistä lapsi- ja perhelähtöisemmät, vaikuttavammat, kustannustehokkaammat ja paremmin yhteen sovitetut palvelut. Hanke edistää maakunnan muutostyötä ottaen huomioon asiakaslähtöisyyden ja osallisuuden sekä erilaiset asiakasryhmät ja palvelutarpeet.

Hanke luo perustaa toimintakulttuurin muutokselle ja maakunnalliselle perhekeskusverkostolle, johon lasten ja perheiden erityistason palvelut jalkautuvat. Kuntatoimijoiden lisäksi hankkeessa on mukana yksityisiä palveluntuottajia, yhdistyksiä ja seurakuntia. Hanke liittyy maan hallituksen valtakunnalliseen kärkihankkeeseen  Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.