Tyttö ja pehmoeläin, rajattu

Yksityinen päivähoito

Hausjärvellä toimii useita yksityisiä päivähoitopaikkoja, joista vanhemmat voivat hakea hoitopaikkaa suoraan soittamalla alla oleviin hoitopaikkoihin.

Palveluntuottaja päättää sekä lasten valinnasta, että päivähoitomaksuista.

Hausjärven varhaiskasvatuksessa on vuoden alusta otettu käyttöön sähköinen eDaisy -asiointipalvelu. Huoltajat hoitavat sen kautta hakemisen varhaiskasvatuspalveluihin ja ilmoitukset niihin liittyen sekä saavat tiedoksi lasten sijoitus- ja maksupäätökset. Kaikki varhaiskasvatuksessa tehdyt sijoitus- ja maksupäätökset näkyvät eDaisyssa Päätökset -kohdasta.

Palveluun kirjaudutaan aina Suomi.fi -palvelun kautta vahvalla tunnistautumisella, joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

https://hausjarvi.daisynet.fi/eDaisy

Palvelusetelin kohdalla toimitaan seuraavasti:

  1. Huoltajat ottavat ensin yhteyttä kunnan hyväksymään yksityiseen palveluntuottajaan ja tekevät sopimuksen lapsen hoitopaikasta.
  2. Sen jälkeen he kirjautuvat eDaisyyn ja tekevät palvelusetelihakemuksen, johon liittävät kopion tehdystä sopimuksesta ja täyttävät muut tarvittavat tiedot.

Huoltajille tulee tieto päätöksistä eDaisyn kautta. Kunnasta lähetetään tieto palvelusetelipäätöksestä yksityiselle palveluntuottajalle.

Lisätietoja eDaisystä löytyy Hausjärven kunnan verkkosivuilta kohdasta varhaiskasvatuspalvelut.

Kunta valvoo ja tukee yksityistä päivähoitoa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 3 Kyllä 0 Ei 3