Valkjärven leirialue

Valkjärven leirialue on kunnan omistama virkistysalue, ja se on ympärivuotisessa käytössä. Tiloja voi vuokrata leireihin, kokouksiin, juhliin, saunailtoihin, illanviettoihin, yksityistilaisuuksiin,  yöpymisiin jne. Osoite on tulikalliontie 80, 12100 Oitti.

Leirialueen päärakennuksessa on perusvälinein varustettu keittiö sekä kokoontumistila, mihin mahtuu n. 40 henkeä. Keittiöön tulee juomakelpoinen vesi ja sieltä löytyy keittiön perustarvikkeet, kahvin- ja vedenkeittimet, mikro, liesi sekä jääkaappi ja pakastin. Saunatiloissa on peseytymis- ja pukuhuoneet naisille ja miehille erikseen sekä yhteinen saunatila. Saunaan mahtuu kerralla n. 10 henkeä ja se on puulämmitteinen. Peseytymistiloihin tulee juomakelpoinen vesi ja siellä on wc:t. Lisäksi leirialueella on neljä pientä neljän hengen majoitusmökkiä, joissa voi yöpyä kesäisin. Mökeissä ei ole lämmitystä, patjoja eikä vuodevaatteita. Alueella on myös grillikatos, ruokailukatos, puucee sekä uimaranta ja vene. Päärakennuksen ja mökkien välissä on n. 10*15 metrin tasattu alue, mihin voi pystyttää oma telttakatoksen tms. tai käyttää lisäparkkipaikkana.

Vuorot ovat haettavina helmikuussa (25.2.2022 mennessä). Sen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja voi varata liikuntatoimiston kautta myös myöhemmin. Vuorokausihinta vaihtelee 80 eurosta 300 euroon varaajasta ja vuodenajasta riippuen.  Leirialuetta vuokrataan kaikille, myös kunnan ulkopuolisille yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille. Vuosittain varauksia kertyy noin 180.

Syksystä kevääseen Valkjärvellä kokoontuu myös avantouintiryhmä maanantaisin 15.00-19.00. Kausimaksu on 70 euroa ja syys- tai kevätkausi 35€. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Hinnasto

yleisohje

leirivuorohakemus22

leirivuorohakemus22

Päärakennus kivenpuulammilta päin.
Alla kuva sali-kokoustilasta.

Kuvat keittiöstä.
Oikealla kuva majoitusmökin ovelta, näkyvissä laverit.

Valkjärven yleisellä uimarannalla on uusi, vuonna 2019 valmistunut grillikatos, mikä on vapaasti käytettävässä. Omat puut tai grillihiilet mukaan.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 14 Ei 4 Kyllä 14 Ei 4