Salivuorot ja varaukset

Hausjärvellä on neljä liikuntasalia, joiden käyttövuoroja kunta myöntää rekisteröidyille yhdistyksille, rekisteröimättömille peliryhmille, yrityksille sekä yksittäisille kuntalaisille. Salivuorot ovat maksullisia, mutta alaikäisten, erityisryhmien ja kunnan omat vuorot ovat maksuttomina.
Hausjärven yläkoulun, Oitin alakoulun, Ryttylän liikuntatilan sekä Eskon koulun liikuntasalien harjoitusvuorot ovat haettavina keväisin. Hakemus on vapaamuotoinen ja siitä tule ilmetä hakija, yhteystiedot, käyttötarkoitus, haettavat vuorot, vuoron aloitus- ja lopetuspäivä sekä koulu, jonne vuoroa haetaan.

salivuorohakemus22
salivuorohakemus22

hinnasto2020

Eskon koulun liikuntasali (Hikiä)

koko on 640m² (32*20) ja sali voidaan jakaa kahteen osaan. Sali soveltuu perusliikunnan lisäksi mm. lentopallon, sählyn, sulkapallon ja koripallon pelaamiseen. Lattiamateriaali on lumaflex.

Yläkoulun sali

Oitissa (480m², 30m*16m) soveltuu mm. lentopallon, sählyn, sulkapallon ja koripallon pelaamiseen. Lattiamateriaali on pulastic.

Oitin alakoulun

sali (220m², 19,5m*11m) soveltuu perusliikunnan lisäksi lasten ja harrastajien käyttöön mm. sählyssä ja lentopallossa. Lattiamateriaali on pulastic.

Ryttylän koulun liikuntasali

koko on 413m², (25,35m*16,30m) ja sali voidaan jakaa kahteen osaan. Sali soveltuu perusliikunnan lisäksi mm. lentopallon, sählyn, sulkapallon ja koripallon pelaamiseen. Lattiamateriaali on pulastic.

Yksittäiset tapahtumavaraukset

Kaikki erilliset, yksittäisten tapahtumien salivaraukset hoidetaan suoraan koulujen rehtoreiden kautta. Yhteystiedot löytyvät koulutoimen sivuilla.

Muita tiloja

Lisäksi hausjärveläiset yhdistykset vuokraavat omia tilojaan. Liikuntatiloiksi sopivia ovat mm. Erkylän Oma Koti (xm2, xm*xm), Haminankylän Koivupirtti (100m2, 10m*10m), Kirkonkylän Ahjola (128m2, 15m*9m), Kurun Maisala (xm2, xm*xm), Oitin Työväentalo (xm2, xm*xm) ,Oitin Urheilutalo (264m2, 22m*12m) sekä Turkhaudan Seurojentalo (xm2, xm*xm). Lisätietoja näiden salien varaamisesta saa liikuntatoimistosta.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 4 Kyllä 3 Ei 4