HYRIA SÄÄTIÖ

Hyria säätiö edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palvelumuotoja ovat etsivä nuorisotyö, Ohjaamo-toiminta, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työhönvalmennus. Linkistä pääset Hyrian verkkosivuille https://www.hyria.fi/

Hyria säätiön Hausjärven yksikkö sijaitsee Oitin keskustassa. Yksikkö tarjoaa työkokeilupaikkoja ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä nuorille että aikuisille. Yksikössä toimii myös KIKE Kierrätysmyymälä, jossa voi harjaantua monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Hyria säätiö tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja tarjoaa palvelua mm. rekrytointiin, työkokeiluun ja palkkatukityöhön liittyvissä asioissa.

KIKE Kierrätysmyymälän työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, myyntityöhön, kassapalveluihin, hinnoitteluun ja tavaran esille panoihin. Kierrätysmyymälä tekee lisäksi tilauksesta työkeikkoja valmentautujien osaamisen ja henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. KIKE:stä voi tiedustella työvoimaa mm. muuttoavuksi, piha-alueiden hoitotöihin sekä pieniin korjaus- ja asennustöihin.

Hyria säätiöllä Hausjärvellä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä omien taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Hyria säätiö auttaa sinua määrittämään henkilökohtaiset tavoitteesi ja löytämään oman polkusi yksilöohjauksen ja työhönvalmennuksen avulla. Arkeen kuuluvat myös työhyvinvointia tukeva toiminta, ryhmävalmennukset sekä vierailut erilaisissa työ- ja toimintapaikoissa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0