YritysVoimala tarjoaa maksutonta neuvontaa kaikille toimiville yrityksille Hyvinkään – Riihimäen talousalueella. Jos yrityksen toimintaa kaipaa kehittämistä, tehostamista, uusia toimitiloja tai yhteistyökumppaneita, ota yhteyttä YritysVoimalaan.

YritysVoimalan neuvonta kattaa yrityksen kehittämisen ja liiketoiminnan suunnittelun avustamisen sekä neuvonnan markkinointiin, hallintoon, henkilöstöasioihin, sukupolven vaihdoksiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. YritysVoimala avustaa yrityksiä myös verkostoitumisessa, kansainvälistymisessä ja toimitilojen etsimisessä alueelta.

Tarvittaessa asiakkaat ohjataan edelleen YritysVoimalan yhteistyökumppaneiden luo; yhteistyökumppaneita löytyy monelta eri alalta, ja niiltä saa asiantuntevaa neuvontaa sekä palveluita. Yhteistyökumppaneiden palvelut voivat olla maksullisia. Lopullisen päätöksen maksullisten palveluiden käyttämisestä tekee aina asiakasyritys itse.

YritysVoimalan Uusyrityskeskus tarjoaa oman yrityksen perustamista suunnittelevalle henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta neuvontapalvelua liikeidean arvioinnissa sekä muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Uusyrityskeskuksella on käytössään asiantuntijaverkosto, jonka avulla aloittavalle yritykselle voidaan tarjota kattavat palvelut.

Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Toimialueeseemme kuuluvat Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi ja Riihimäki. Palvelumme on asiakkaille maksutonta.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen:
Riitta Juurikka-Immonen, assistentti, puh. 040 725 7625, riitta.juurikka-immonen(at)yritysvoimala.fi
Erkki Taskinen, toimitusjohtaja, puh. 040 839 4056, erkki.taskinen(at)yritysvoimala.fi

www.yritysvoimala.fi

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1