Tonttitarjonta Hausjärvellä – löydä tontti unelmillesi!

Hausjärvi tarjoaa mahdollisuuden asua taajamissa maaseutumaisen väljästi ja kuitenkin vain tunnin matkan päässä muun muassa Helsingin ja Tampereen palve­luista. Tarpeelliset lähipalvelut löydät omasta taajamastasi tai ainakin kunnan alueelta. Kunnan neljä taa­jamaa ovat luonteeltaan omaleimaisia ja niiden tonttitarjonnasta voit valita parhai­ten omia tarpeitasi vastaavan asuinalueen. Kaikissa taajamissa on omat alakoulut, jotka ovat turvallisen kävelymatkan päässä tonttialueilta.

Hausjärven kunta on yhteinen kotikuntamme, joka tarjoaa luonnonläheistä ja turvallista elämistä. Täällä jokaisella on mahdollisuus luoda itselleen onnellinen tulevaisuus. Hausjärvi sijaitsee loistavalla paikalla maantieteellisesti ja täältä on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan. Hausjärvellä on turvallista asua ja elää!

Tontit myydään pääosin määräaloina, vuokratontin kiinteistönmuodostamisesta peritään kulukorvaus 810 euroa. Tontin ostohintaan sisältyy kiinteistönmuodostamisesta aiheutuvat kulut.

Tontin voi myös vuokrata. Ensimmäisen vuoden vuokran yhteydessä vuokralaiselta peritään erillinen 810 euron kulukorvaus, joka sisältää maksut kiinteistön muodostamisesta. Kiinteistön muodostamisesta laskutettava kulukorvaus veloitetaan silloin, kun tontti vuokrataan kunnalta ensimmäistä kertaa. Jos vuokratontti myöhemmin ostetaan omaksi, vuokralainen vaihtuu tai tontti uudelleenvuokrataan, ei kulukorvausta peritä. Huom! Jos vuokratontti lunastetaan neljän vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, hyvitetään 100 % maksetuista vuokrista ostohinnassa. Jos tontti lunastetaan myöhemmin, ei maksettuja vuokria hyvitetä kauppahinnasta.

Tontit tietoineen löytyvät myös karttapalvelusta.

Oitti

Oitista on matkaa Riihimäelle 20 km ja Lahteen 45 km. Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti-radalla ja pysähtyvät Oitin seisakkeella.

Manassenpelto  sijoittuu Oitin taajaman välittömään läheisyyteen. Asuinalueelta on matkaa alakoululle (kuvassa) muutama sata metriä, päiväkotiin ja Oitin seisakkeelle alle kilometri. Alue on pääosin peltoa. Alueen länsipuolella on metsäistä harjunrinnettä.

Katso tarkemmat tiedot tonteista >>Manassenpelto
Tutustu alueeseen myös videon kautta >>esittelyvideo

Oitinharjun asuinalue sijaitsee mäntyisellä Salpausselän harjualueella, kahden kilometrin päässä Oitin palveluista. Tonttien koot ovat keskimäärin 2000 m².

Katso tarkemmat tiedot tonteista >>Oitinharju
Tutustu alueeseen myös videon kautta >>esittelyvideo

Tontti Metsätie 2 Oitin taajamassa, nyt -50% !!
Metsätie 2

Hikiä

Hikiältä on matkaa Riihimäelle vain yhdeksän kilometriä. Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti-radalla ja pysähtyvät Hikiän seisakkeella.

Jaakkolanharju ja Vehkalukko ovat metsäisiä peltoon rajoittuvia asuinalueita kilometrin päässä Hikiän palveluista. Eskon koululle (kuvassa) ja liikuntahalliin on kivenheiton matka. Tontit ovat vaihtelevassa maastossa ja alueelta löytyy niin rinne- kuin tasamaan tontteja.
Katso tarkemmat tiedot tonteista >>Jaakkolanharju tai Vehkalukko
Tutustu alueeseen myös videon kautta >>esittelyvideo

Ryttylä

 

 

 

 

 

Ryttylä sijaitsee Helsinki-Hämeenlinna-pääradan varrella. Taajamajunat pysähtyvät Ryttylän seisakkeella. Helsinki-Tampere-moottoritielle on matkaa vain kuusi kilometriä. Riihimäki sijaitsee noin 10 kilometrin päässä. Ryttylän uusi koulu (kuvassa) on otettu käyttöön 2021.

Eteläkaaren asuinalue (kuvassa) sijaitsee Ryttylän taajaman välittömässä läheisyydessä. Matkaa koululle ja päiväkodille on kolmisensataa metriä. Eteläkaaren tontit sijaitsevat peltoisessa maisemassa.
Katso tarkemmat tiedot tonteista >>Eteläkaari 
Tutustu alueeseen myös videon kautta >>esittelyvideo

Aurinkorannan tontit sijaitsevat joen varrella, lähellä palveluita. Tasamaatonttien ympäristöä hallitsevat peltoiset maisemat. Alueelta on matkaa päiväkodille ja koululle vain kilometrin verran, kauppaan vain muutaman sadan metrin verran.
Katso tarkemmat tiedot tonteista >>
Aurinkoranta 

Nämä tontit Ryttylässä -50% !!
Lasimestarintie 1
Niittytie 6

Monni

Pihonkaarteen alue sijaitsee Monninlinjan varressa alle kahden kilometrin päässä Hyvinkään Pohjoiselta Kehätieltä ja noin kuuden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Monnissa on oma alakoulu (kuvassa). Pihonkaarteessa on myynnissä useita eri kokoisia aurinkoisia tontteja.
Katso tarkemmat tiedot tonteista >>Pihonkaarre
Tutustu alueeseen myös videon kautta >>esittelyvideo


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 8 Ei 2 Kyllä 8 Ei 2