Hausjärvi Kanta-Hämeessä ketterästi Uudenmaan rajoilla

Vehreän ja rauhallisen luonnon ympäröimä Hausjärvi toivottaa sinut tervetulleeksi alueelleen! Hausjärvi on hyvä paikka asua, onnistua ja menestyä. Alueen etuihin kuuluu sen saavutettavuus, sillä kunta sijaitsee hyvien maantie- ja rautatieyhteyksien äärellä.

Mukautuva rakentajan kumppani

Rakentamisen ratkaisuissaan ripeänä tunnettu Hausjärvi on joustava kumppani, joka tarjoaa erinomaisia ratkaisuja rakentajan tarpeisiin. Jos sinulla on idea – toteutetaan se Hausjärvellä!

Omakotirakentaja
Tutustu Hausjärven kyliin ja omakotirakentajan mahdollisuuksiin.

Yritysasiakkaalle
Tutustu Hausjärven yritysalueisiin.


Perhe pyöräilee 3

Kasvava kunta

Hausjärvi on yli 8 400 asukkaan kasvava kunta eteläisessä Hämeessä. Sijainti on loistava, tunnin matkan päässä Helsingistä ja kahdesta lentokentästä. Myös maantiestön päätiet ja rautatieverkosto palvelevat alueen asukkaita ja yrityksiä.

Hausjärven taajamat ovat Oitti, Hikiä, Monni ja Ryttylä.

Tutustu omakotitonttitarjontaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Antti Säteri
Maanmittausinsinööri
019 758 6557
040 707 2243

Marjoja keräämässä pellolla 2

Kulttuurimaisemia ja vaurasta maaseutua

Hausjärvellä on merkittäviä kulttuurimaisemia, vaurasta maaseutua ja Salpausselän harjuja. Elinvoimaiset kylät ja taajamat tarjoavat monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Hausjärvi houkuttelee erityisesti lapsiperheitä, onhan täällä mahdollisuus opiskella esikoulusta aina lukioon asti.

Asukkaita hemmotellaan myös hyvillä harrastus- ja liikuntamahdollisuuksilla. Esimerkiksi valtakunnallisestikin arvostettu ja palkittu tapahtuma, Mommilanjärven Soutelut, soudellaan joka vuosi heinäkuun kolmantena lauantaina.