Sosiaalipalvelut Yleinen

Palveluseteli kotipalvelussa

Kotipalvelussa on otettu käyttöön palveluseteli. Palveluseteli voidaan myöntää lyhytaikaiseen tai säännölliseen kotipalveluntarpeeseen ja lapsiperheille lyhytaikaiseen kotipalvelun tarpeeseen. Palvelusetelin myöntäminen perustuu palveluntarpeen arviointiin ja sitä käytetään kunnan kotihoitoa vastaaviin hoidon ja huolenpidon tehtäviin.

Palvelusetelien avulla pyritään lisäämään asiakkaiden valinnanvapautta sekä monipuolistamaan palvelutarjontaa. Palvelusetelin käyttö on asiakkaalle vapaaehtoista ja halutessaan asiakas voi valita kunnan järjestämän palvelun. Asiakkaalla ei ole ehdotonta oikeutta saada palveluseteliä.
Asiakas hankkii itse palvelusetelipäätöksellä myönnetyt palvelut valitsemaltaan kunnan hyväksymältä palveluntuottajalta.
Palvelusetelipalvelun tuottajaksi haluaville on lisätietoa palvelusetelien sääntökirjoissa, jotka löytyvät alla olevilta sivuilta. Hakemukset palvelusetelipalvelun tuottajaksi löytyvät sosiaalipalvelujen lomakkeet sivuilta.

Palvelusetelien myöntämisestä, hinnoista ja hyväksytyistä palveluntuottajista lisää seuraavilla sivuilla:
Palveluseteli lapsiperheiden kotipalvelussa
Palveluseteli kotipalvelussa

Lisätietoja antavat asumispalveluvastaava Terhi Toikka puh. 019 758 6620 ja kotipalveluohjaaja Leena Ollila puh. 019 758 6660, etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi


,
Päivitetty: ,

Asiasanat: palveluseteli

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.