Yleinen

Oma Hämeen asukaskysely on avattu

Vastausaikaa on toukokuun loppuun
Oma Häme –hankkeen ensimmäinen asukaskysely on avattu.

Kaikille kantahämäläisille tarkoitettuun sähköiseen asukaskyselyyn voi vastata Oma Hämeen verkkopalvelun lisäksi kuntien ja kuntayhtymien verkkosivuilla. Vastausaikaa on toukokuun loppuun: tiistaihin 31.5.2016 asti.

– Haluamme tietää, mitä kantahämäläiset ajattelevat nykyisistä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja niihin kohdistuvista muutoksista. Toivomme asukkaidemme mielipiteitä, jotta osaisimme kehittää palveluita oikeaan suuntaan, Karoliina Frank kertoo.

Hän on Oma Häme -hankkeen Osallisuus-työryhmän puheenjohtaja ja Lopen kunnanjohtaja.

Asukaskysely liittyy Kanta-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksen valmisteluun.

– Kysely on tarkoitettu kaikille kantahämäläisille ja kaikille, jotka käyttävät maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Käytännössä ihan jokainen, joka kokee asian omakseen, saa ja voi vastata, Frank kehottaa.

Kysely toteutetaan sähköisenä. Sähköiseen lomakkeeseen voi vastata kotona tai esimerkiksi kirjastossa, oppilaitoksessa tai sote-palveluiden henkilöstön avustamana.

Oma Hämeen asukaskyselyn tulokset julkaistaan kesäkuussa. Tuloksia esitellään myös Oma Hämeen asukasilloissa elo-syyskuussa.

 

OMA HÄME -ASUKASKYSELY

 

Lisätietoja

Jukka Lindberg, projektipäällikkö, puh. 040 595 0631, jukka.lindberg@hame.fi Karoliina Frank, Osallisuus-työryhmän puheenjohtaja, puh. 040 330 6002, karoliina.frank@loppi.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.