Perhekeskus

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin perhekummitoiminta

Perhekummi voi auttaa, jos perheeltä puuttuu tukiverkosto, vanhempi kokee itsensä väsyneeksi tai yksinäiseksi tai perhe on muuttanut uudelle paikkakunnalle tai uuteen kotimaahan.

Perhe voi hakea perhekummia itse tai tulla mukaan ammattilaisen ohjaamana. Toiminnan laajuus on sovittavissa: perhekummia voi tavata esimerkiksi kerran viikossa tai joka toinen viikko muutaman tunnin ajan. Toiminta on perheille maksutonta.

Perhekummi ei ole perheen lasten- tai kodinhoi­taja, vaan rinnallakulkija. Ihminen, jonka kanssa voi jutella tai josta saa seuraa vaikkapa leikki­puistoon tai kirjastoon. Perhekummit ovat täysi-ikäisiä, tavallisia autta­misesta kiinnostuneita ja sitoutumiseen kykene­viä ihmisiä.

Lisätietoja

MLL:n Hämeen piiri
perhekummikoordinaattori Virva Hyvärinen
p. 044 599 0581, virva.hyvari­nen(at)mll.fi
MLL:n Hämeen piirin verkkosivut >>

 

Seuraava Perhekummikoulutus

ti 22.9. klo 17.30-20, to 24.9.  klo 17.30-20 sekä ke 30.9. klo 17.30-20

Koulutus on kolmen illan kokonaisuus. Koulutus on maksuton ja tarjolla on iltapalaa. Koulutus ei sido mukaan toimintaa. Ilmoittaudu mukaan Hae kummiksi -lomakkeen kautta. Kummeja koulutetaan myös yksilöllisen perehdytyksen kautta kaikkiin Kanta-Hämeen kuntiin. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.