Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Liikuntakerhokausi Hausjärvellä alkaa

Liikuntatoimi järjestää tänäkin kesänä liikuntakerhoja eri puolilla Hausjärveä. Kerhoja pidetään kesäkuun 3. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka ja tenniskerhoja kahden viikon ajan kesäkuun alusta alkaen. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen.

Liikuntakerhoja, joissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan kaikenlaisia pelejä, pidetään maanantaista perjantaihin 10.00-11.45 Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä. Palloilukerhoja puolestaan järjestetään samoilla urheilukentillä maanantaista perjantaihin klo 12.15-14.00 ja niissä pelataan kaikenlaisia pallopelejä mutta pääosin kuitenkin jalkapalloa. Mommilan hiekkakentällä järjestetään myös liikuntakerho 3.-20.6. välisenä aikana 10.00-11.30 ja palloilukerho 12.00-13.30. Kaikki kerhot on tarkoitettu esi- ja ala-kouluikäisille 6-10 vuotiaille lapsille, Mommilassa 5-12 vuotiaille.

Oitissa, yläkoulun kaukalossa pidetään vuoden tauon jälkeen alkeisryhmän tenniskouluja 3.-7.6. klo 10.-11.30 9-12 vuotiaille ja 12.-13.30 6-8 vuotiaille. Seuraavalla viikolla on vuorossa jatkoryhmät samoin ajoin ja ikäryhmin. Lainamailoja on saatavissa rajoitetusti.

Uimakouluja pidetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla maanantaista perjantaihin. Oitin uimakoulu alkaa 24.6. klo 11.00 ja Ryttylän samana päivänä 13.45. Uimataidottomille tai alle 10 metriä uiville tarkoitettu uimakoulu kestää kaksi viikkoa ja merkkisuoritukset tehdään toisella viikolla. Uimakouluun voivat ilmoittautua 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Aiempina vuosina uimataitoisille pidettyä jakoryhmää ei tänä vuonna järjestetä.

Kerhojen osallistumismaksu on 15 euroa ja sillä lapsi voi osallistua kaikkiin kerhoihin koko kesän ajan uima- tai tenniskoulua lukuun ottamatta. Niiden hinta on erikseen 15€/kesä. Hinta sisältää opetuksen ja vakuutuksen sekä uimakouluissa mahdolliset suoritusmerkit. Ilmoittautumiset tehdään suoraan kentille ja mukaan voi tulla milloin vain. Rahaa ei tarvitse ottaa mukaan, sillä osallistumismaksut laskutetaan kerhojen loputtua. Osallistujien kannattaa varata mukaan pientä evästä, juotavaa sekä sopivat asusteet sään mukaan. Tarkempi ohjelma on jaettu koulujen ja päiväkotien kautta koteihin ja se löytyy myös kunnan kotisivuilta. Lisätietoja saa liikuntatoimistosta, 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.