Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Kylärinki-pyöräilyn yhteyteen maastopyöräilytapahtuma

Hausjärvi juhlii 150 vuottansa ja Kylärinki 25-vuotistapahtumaansa. Juhlien kunniaksi perinteisen Kylärinki-pyöräilyn ohella 10. kesäkuuta järjestetään maastopyöräilytapahtuma Hausjärvi Kylärinki-MTB. Tapahtuma on osallistujille maksuton mutta siihen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen 3.6. mennessä jari.kovanen@hausjarvi.fi ja osallistujamäärä on rajoitettu. 

Ohjattuja reittivaihtoehtoja on kaksi, joista vaativampi lähtee Kurun Maisalasta. Pituutta reitille kertyy 35 km ja matka suuntautuu Hyvinkään suuntaan. Osallistujilta edellytetään aiempaa, hyvää maastopyöräilykokemusta ja vaativaan maastoon soveltuvaa maastopyörää. Helpompi reitti, missä pärjää tavallisella maastopyörällä ja jonkinlaisella ajokokemuksella, lähtee Kirkonkylän Ahjolasta ja on pituudeltaan 20 km. Reitti kulkee pääosin Hikiän ja Kirkonkylän harjuilla. Lähdöt tapahtuvat samaan aikaan 9.30 ja MTB-tapahtumissa edellytetään vähintään 15-vuoden ikää ja alle 18-vuotiailta huoltajan lupaa. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneille lähetetään tarkempia lisätietoja mm. reitistä ja varusteista. 

Kaikki pyöräilijät osallistuvat tuotepalkintojen arvontoihin ja saavat pyöräilyliivin. Huoltoauto päivystää tapahtuman ajan numerossa 040 330 6780 ja Pyörä- ja Urheilu A. Koskisen toimesta pyörien pikahuoltopalvelu on järjestetty Ahjolaan.  

Tapahtuman järjestää liikuntatoimi yhdessä paikallisten seurojen ja Hehku-tapahtumaketjun kanssa. Lisätietoja löytyy sivuilta www.hehkua.fi tai Hausjärven kunnan kotisivuilta liikuntatoimen kohdalta sekä numerosta 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.