Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta Nuoret

KOULULAISTEN KESÄTOIMINTAA 2017

Hausjärven kunnan liikunta- ja nuorisotoimi ja 4H-yhdistys järjestävät tulevana kesänä noin 7-10-vuotiaille lapsille suunnattua kesätoimintaa kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Kesätoiminta tapahtuu Oitin yläkoulun alueella. Tukipisteenä toimii Vartiomäen nuorisotila. Toiminta sisältää ohjelmaa klo 8-17 välisenä aikana. Kesätoimintaan voi ilmoittautua 1-3 viikon ajaksi 5.6.-22.6. välisenä aikana.

1vko. 60€
2vkoa 100€
3vkoa 150€

Lapsille tarjotaan lämmin ruoka ja välipala. Leirimaksu sisältää kesän liikuntakerhomaksun ja lapsilla on mahdollisuus osallistua kunnan järjestämään liikuntakerhoon myös elokuussa. Päivän mittaan lapset pääsevät ulkoilemaan, liikkumaan liikuntakerhossa, on vapaata leikkiaikaa, pelejä ja kädentaitoja. Lapsi voi osallistua päivään joko heti aamusta tai tulla sovitusti myöhemmin mukaan. Myös kotiinpaluu sovitaan vanhempien kanssa erikseen jokaisen koululaisen kohdalla.
Lisätietoa kesätoiminnasta antaa liikuntasihteeri Jari Kovanen ja nuorisotyöntekijä Jenni Aaltonen, etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi
Sitovat ilmoittautumiset 12.5. mennessä Jari Kovaselle sähköpostitse tai 040 330 6780. Mikäli ilmoittaudut sähköpostitse, muista mainita myös minkä ajan lapsi on mukana kesätoiminnassa.

Nuorten kesätoiminnasta lisätietoa täältä.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.