Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Kesän liikuntakerhokausi käynnistyy Hausjärvellä

Liikuntatoimi järjestää tänäkin vuonna liikuntakerhoja eri puolilla Hausjärveä. Kerhoja pidetään kesäkuun 5. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka sekä heinä-elokuun vaihteessa kahden viikon ajan. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen. 

Liikuntakerhoja, joissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan kaikenlaisia pelejä, pidetään maanantaista perjantaihin 10.00-11.45 Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä. Palloilukerhoja puolestaan järjestetään samoilla urheilukentillä maanantaista perjantaihin klo 12.15-14.00 ja niissä pelataan kaikenlaisia pallopelejä mutta pääosin kuitenkin jalkapalloa. Kerhot on tarkoitettu esi- ja ala-kouluikäisille ja ne voidaan tarvittaessa jakaa kahteen eri ikäryhmään.  

Tenniskouluja järjestetään tänä vuonna yläkoulun kaukalossa Oitissa ja 6-8 vuotiaiden alkeisryhmä alkaa kesäkuun 12. päivä 9.00 ja 9-12 vuotiaiden ryhmä puolestaan 11.00. Alkeisryhmiä järjestetään myös 24.7. alkaen samoin ajoin. Jatkoryhmä alkaa 31.7. niin ikään samoin ajoin. Osallistujille on varattu lainamailoja, jos omaa mailaa ei ole. 

Uimakouluja pidetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla maanantaista perjantaihin. Oitin uimakoulu alkaa 26.6. klo 11.00 ja Ryttylän samana päivänä 13.45. Uimataidottomien tai alle 10 metriä uivien uimakoulu kestää kaksi viikkoa ja merkkisuoritukset tehdään toisella viikolla. Uimakouluun voivat ilmoittautua 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Aiempina vuosina uimataitoisille pidettyä jakoryhmää ei tänä vuonna järjestetä.  

Kesän uutuutena on Mommilan hiekkakentällä järjestettävät kerhot. Liikuntakerhoa pidetään 5.6.-22.6. välisenä aikana 10.00-11.15 ja palloilukerhoa 11.45-13.00. Mommilan kerho on osallistujille maksuton. 

Kerhojen osallistumismaksu on 15 euroa (ei Mommila) ja sillä lapsi voi osallistua kaikkiin kerhoihin koko kesän ajan uimakoulua ja tenniskoulua lukuun ottamatta. Niiden maksu on 15 euroa/kesä. Hinta sisältää opetuksen ja vakuutuksen. Ilmoittautumiset tehdään suoraan kentille ja mukaan voi tulla milloin vain. Rahaa ei tarvitse ottaa mukaan, sillä osallistumismaksut laskutetaan kerhojen loputtua. Osallistujien kannattaa varata mukaan pientä evästä, juotavaa sekä sopivat asusteet sään mukaan. Tarkempi ohjelma on jaettu koulujen ja päiväkotien kautta koteihin. Lisätietoja saa liikuntatoimistosta, 040 330 6780 ja liikuntatoimen sivuilta www.hausjarvi.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.