Kansalaisopisto

Kansalaisopiston tiedote

Hausjärven kansalaisopiston seuraavan lukuvuoden opinto-ohjelma on nähtävissä netissä 25.5. alkaen. Opinto-ohjelma jaetaan kotitalouksiin keskiviikkona 3.6. Jos koronaepidemia on laantunut, kansalaisopistossa järjestetään elokuussa muutama lyhytkurssi. Varsinainen syyslukukausi aloitetaan syyskuussa.

Poimimme jo etukäteen muutamia uutuuksia. Hausjärven kansalaisopistossa on liikuntakursseja tarjolla enemmän kuin aiempina lukuvuosina. Uutuuksina voi mainita esim. Tabata, FasciaMethod-kehonhuoltokursseja, Elämäntavat muutokseen ja Yoga Flow. Tietotekniikan ja videokuvauksen kursseja, joista osa on ilmaisia, on myös lisätty tarjontaan. Syksyllä kirjailijavieraaksi tulee Teemu Keskisarja kertomaan Suomen, Hämeen ja Alfred Kordelinin kohtaloista 1917–1918. Keväällä 2021 kirjailijavieraana on Anna Kortelainen. Molemmat kirjailijavierailut järjestetään yhdessä Hausjärven kunnankirjaston kanssa.

Kaikki ensi lukuvuotta koskevat muutokset eivät ehtineet painettuun opinto-ohjelmaan. Kuvataide lapsille ja nuorille pitkään opettaneen Auli Ojennuksen tilalla aloittaa syyskuussa Jenni Tuomisto ja Vammaisten kuvataidetta opettaa Mari Tähtisalmi. Ryttylän koululla Luovuutta sisustukseen posliininmaalauksella opettaa Kirsi Räsänen, joka opettaa myös Lopen opistossa posliininmaalausta.

Seuraavan lukuvuoden (2020–2021) kursseille ilmoittautuminen alkaa 9.6.2020 klo 9.00. Kesäkuussa koronaepidemian vuoksi on suositeltavaa ilmoittautua netitse tai puhelimitse: www.opistopalvelut.fi/hausjarvi tai toimistoon soittamalla 019 758 6771 (sihteeri), 019 758 6772 (päätoiminen musiikinopettaja) ja 019 758 6770 (rehtori).

Tiesitkö, että jatkossa myös eläkeläiset voivat saada kursseista 30 % alennuksen? Ilmoittautuessasi muista kertoa, jos olet eläkeläinen, työtön tai kokopäiväinen opiskelija. Saat koko lukuvuoden kursseista 30 % alennuksen, ellei kursseja ole jo etukäteen alennettu (OPH:N tukemaa koulutusta). Alennuksen saadaksesi sovi toimiston kanssa siitä, kuinka näytät alennukseen oikeuttavan korttisi.

Tutustu opinto-ohjelmaan tarkemmin. Löytyisikö sinulle sopiva kurssi Hausjärven kansalaisopiston opinto-ohjelmasta?


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.