Kansalaisopisto Yleinen

Kansalaisopiston kymppikortti

Hausbändi-hankkeeseen liittyen kansalaisopistossa on käynnissä opistotoiminnan kehittämisprojekti. Projektin tavoitteet on määritelty kansalaisopiston kehittämissuunnitelman mukaisesti; Tavoitteena on siis saada opistoon enemmän opiskelijoita, enemmän opetustunteja sekä positiivista palautetta. Projektiin liittyen opistossa toteutetaan tulevan lukuvuoden 2018–2019 aikana uusi toimintamalli 10-kortti, joka mahdollistaa kuntalaisten osallistumisen kansalaisopiston liikuntakursseille vähemmällä sitoutumisella. Kymppikortilla pyritään kannustamaan kuntalaisia liikkumaan ja tämän toivotaan vaikuttavan positiivisesti kuntalaisten hyvinvointiin.

Kymppikortti on tarkoitettu käytettäväksi valmiiksi alentamattomalla tanssi- tai liikuntakurssilla ja sen on ajateltu palvelevan erityisesti vuorotyöläisiä tai muuten sellaisia henkilöitä, jotka eivät voi tai halua sitoutua koko lukuvuoden ajaksi. Opiston liikuntatarjonnassa ei ole lyhytkursseja, joten ilman uutta toimintamallia olisi liikuntakurssiin sitouduttava koko lukuvuoden ajaksi.

Kurssit, joilla voi käyttää 10-korttia

Kymppikortin hinta on 35 euroa ja se sisältää kymmenen kertakäyntiä ennakkoon valitsemallaan kurssilla, joka merkitään korttiin. Valittu kurssi on mainittava ilmoittautuessa kurssille. Korttiin merkitään käydyt kerrat, jotta asiakas pysyy perillä, montako kertaa hänellä on käyttämättä. 10-kortti on henkilökohtainen ja sen voimassaoloaika on lukuvuoden 2018–2019 ajan. 10-korttiin ei voi yhdistää muita alennuksia. Kortti laskutetaan tilaamisen jälkeen tai sen voi maksaa Smartum-saldolla, kuten muutkin Hausjärven kansalaisopiston kurssit.

Osta oma 10-korttisi!

Lisätietoja kansalaisopiston toimistosta: Anniina Mäki p. 019 758 6771 tai anniina.maki(at)hausjarvi.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.