Yhdistykset

Kuntalainen – Hae lähiseudun yhdistyksiä sekä harrastusmahdollisuuksia

Tämä on oikea paikka yhdistyksen palveluita hakevalle! Yhdistyshaun avulla löydät Hausjärven yhdistysten ajantasaiset yhteystiedot ja lisäksi kattavasti yhdistysten tuottamaa tietoa toiminnastaan. Löydä uusi harrastus, ota yhteyttä samanhenkiseen porukkaan tai selaile vapaammin lähiseutusi vapaaehtoistoimintaa.

Yhteistyö julkisen ja järjestösektorin välillä on yhä runsaampaa. Järjestötoiminta paikkaa ja täydentää julkisia palveluja ja nykyään on yhä olennaisempaa osata ohjata julkisista palveluista järjestö- ja yhdistystoimintaan. Meidanhame.fi -Kanta-Hämeen yhdistystietopalvelu on avattu 17.9.2018. Sivusto kokoaa tietoa alueen yhdistyksistä ja niiden toiminnasta:

Linkki palveluun: https://www.meidanhame.fi/

Yhdistykset itse lisäävät ja päivittävä tietojansa. Verkkopalvelun ylläpidosta vastaa Hämeen Setlementti ry:n koordinoima Kanta-Hämeen järjestöyhteistyö. Palvelu ei ole vielä kattava, mutta mitä enemmän palvelua hyödynnetään, sen paremmin yhdistykset ovat motivoituneita ottamaan sen käyttöön ja sitä paremmin sieltä jatkossa löytyvät aktiiviset yhdistykset.

Palvelu tarjoaa myös kunnille ja kuntatoimijoille tietoa yhteistyömahdollisuuksista ja alueen yhdistystoiminnasta. Palvelusta löytyvät mm. vasta hyväksytty Kanta-Hämeen järjestöstrategia, joka suuntaa tulevien vuosien yhteistyötä ja tavoitteita sekä Järjestötietopaketti, joka tarjoaa tietoa mm. siitä, minkälaisia ja kuinka paljon väkeä tavoittavia yhdistyksiä alueellamme toimii, minkälaista hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa yhdistykset toteuttavat ja miten yhteistyössä voisi lähteä liikkeelle.

Hausjärvellä toimivien yhdistysten tietoja voi hakea Meidanhame.fi-palvelussa. Kunnan henkilöstö ei ylläpidä palvelua eikä tee tietoihin muutoksia.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 9 Kyllä 3 Ei 9