Yleinen

Hausjärven kunnalle on avattu facebook-sivut

Hausjärven kunnalle on avattu facebook-sivut. Fb-sivujen ensisijaisena tavoitteena on välittää kunnan virallisen kotisivun (Hausjarvi.fi) ajankohtaiset uutiset, avoimet työpaikat ja muut kuulutukset helposti ja ajantasaisesti kuntalaisten nähtäville. Hausjärven kunnan fb-sivut löydät nimellä ”Hausjärvi –Kunta keskellä kaikkea”.

HUOM! Kun klikkaat alla olevaa linkkiä, tulee näkyviin ensin facebookin turvakyselysivu, johon on täytettävä siinä pyydetyt kirjaimet ja numerot. Huomio isot ja pienet kirjaimet.

Hausjärven kunta Facebook

suomi100-logo

Itsenäisen Suomen 100-vuotisen taipaleen kunniaksi Hausjärven kunta kokoaa Fb-sivuilleen 12-osaisen sarjan merkittävistä hausjärveläisistä henkilöistä. Kuukausittain vaihtuvassa sarjassa on kerrallaan esittelyssä yksi edesmennyt tai nykyinen omalla tavallaan tai ansioillaan Hausjärveä maailmankartalle tuonut henkilö. Henkilöä esitellään yleisellä tasolla niin historian kuin saavutustenkin näkökulmasta ja tavoitteena on kattava, mutta kuitenkin sopivan kompakti tietopaketti kyseisestä henkilöstä.

Tammikuun merkittävä hausjärveläisenä esitellään Elmer Niklander, joka tunnetaan lempinimellä Oitin Kanuuna.


,

Asiasanat: facebook

OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1

Kommentit on suljettu.