Kulttuuri- ja vapaa-aika

Hausjärvellä uusi taikurikurssi

Suositut taikurikurssit jatkuvat taas Hausjärvellä. Kaikki eivät mahtuneet kevään kurssille, joten syksyllä järjestetään uusi tilaisuus. Se on tarkoitettu ala-asteikäisille, aloitteleville taikureille. Kouluttajana toimii sirkustaiteen opettaja Maarit Tiilikainen, joka on toiminut mm. 10 vuotta Linnanmäen sirkuskoulussa ja esiintynyt kansallisoopperassa, eri teattereissa sekä televisiossa. Hän on myös vastannut Hausjärven taikurikursseista jo yli 10 vuoden ajan.

Kurssilla opetellaan uusia ja jännittäviä temppuja sekä harjoitellaan taikurin tarvitsemia taitoja. Se pidetään Oitissa vartiomäen nuorisotilassa su 4.10. kello 11.-15.00 ja sen jälkeen on juhlanäytös, joka alkaa 15.00 ja kestää noin puoli tuntia. Katsojiksi voivat tulla kaikki halukkaat, kuten sukulaiset ja ystävät. Kurssin hinta on 25 euroa ja se laskutetaan erikseen. Maksu pitää sisällään opetuksen ja taikurin välineitä. Sitovat ilmoittautumiset liikuntatoimistoon 28.9. mennessä jari.kovanen@hausjarvi.fi tai 040 330 6780. Osallistujien kannattaa ottaa mukaan juotavaa ja välipalaa.

Taikurikurssin lisäksi jatkuvat lasten puuhakerhot. Ne on tarkoitettu 3-6 luokkalaisille ja niitä järjestetään Hikiän, Oitin ja Ryttylän nuorisotiloissa. Kerhoissa kokkaillaan, pelataan, puuhaillaan, askarrellaan. Kerholaiset voivat itse vaikuttaa ja suunnitella toimintaa.  Ilmoittautuminen tapahtuu kerhopaikalla ja hinta on 20€. Tarkemmat kokoontumisajat löytyvät kunnan kotisivuilta kohdasta nuoret.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.