Perhekeskus

Erityisen vauvan odotus -luento 30.9.2020

Raskausaika on hyvin erityistä, jos raskauden aikana saa tietää odottavansa erityistä vauvaa.

Me saimme tietää vauvan vaikeista rakennepoikkeavuuksista raskausviikolla 22. Raskaus oli hyvin haastava, kun matkassa oli mukana niin paljon pelkoja ja epätietoisuutta. Ei tiedetty saataisiinko syliin koskaan edes elävää lasta. Pelkäsin sekoavani enkä uskaltanut varautua vauvan tuloon. Sellainen jättää jäljen.

Olen saanut toimia vertaistukena monelle perheelle perustettuani Erityisen vauvan odotus – ryhmän Facebookiin. Kirjoitan Uuden elämän selviytymisblogia erityisen vauvan odotuksesta ja arjesta vaikeasti sydänvikaisen lapsen kanssa. Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija, ja työstän parhaillani mm. synnytysvalmennusta erityistä vauvaa odottaville perheille.

Toivon, että meidän perheen vaikeuksista ja haasteista olisi apua jollekin toiselle. Lapsen erityisyys, ja vaikea raskausaika on tuonut elämään myös valtavan paljon hyvää. Uskonkin, että kaikkein vaikeimmista asioista voi löytää hyvää, jos päättää nähdä hyvän, ja uskaltaa nähdä itsensä.

Tervetuloa kuuntelemaan luentoani keskiviikkona 30.9.2020 klo 17-19 Lahden Wellamo-opistolle, Kirkkokatu 16.

Luento on maksuton, ja sitä on mahdollista seurata myös verkon kautta.

Alla  linkki etäluennolle. Luentosivulle ei tarvitse erikseen kirjautua, lisää vain oma nimi tai nimimerkki. Linkki aktivoituu, kun luento alkaa.

http://kol.adobeconnect.com/wellamoluennot/OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.